«День любителів природи»

17 грудня. П’ятниця пройшла під девізом «День любителів природи». Учні нашої школи впродовж двох місяців спостерігали за птахами, визначаючи їх різновидність, склали зимовий облік птахів нашої місцевості. Коли землю скували перші морози, учні вирішили влаштувати їдальні для птахів. Головними помічниками стали батьки, які допомогли змайструвати годівнички та розмістили їх у своїх дворах та на подвір’ї школи.

При виготовленні годівничок діти піклувалися про те, щоб корм був захищеним від вітру та снігу та естетично прикрасили їх.

Цього ж дня була проведена інтелектуальна гра «Найрозумніший орнітолог» для учнів 3-4 класів. Виграла команда «Снігурі». Учні 1 та 4 класу взяли участь у конкурсі малюнків «Допоможемо птахам взимку!»

Були підведені підсумки Тижня, учні висловили свої враження та побажання на майбутнє, переможці конкурсівотримали грамоти. Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/pyatnitsya/1.jpg

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/pyatnitsya/3.jpg

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/pyatnitsya/4.jpg

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/pyatnitsya/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.