Навчання ризикам, повʼязаним з вибухонебезпечними предметами

Handicap International (Humanity & Inclusion) — міжнародна незалежна та неупереджена гуманітарна організація, створена для надання допомоги та підтримки розвитку, яка не має релігійної чи політичної приналежності та націлена на подолання проблем бідності та ізоляції, конфліктів та катастроф.

У зв’язку з війною в Україні та як наслідок:

• Зростання площі забруднених вибухонебезпечними предметами територій,

• Масштабами руйнувань інфраструктури та житлових масивів,

• Збільшення потенційно небезпечних районів,

• Кількістю постраждалих серед цивільного населення разом зі збільшенням внутрішньо переміщених осіб.

HI пропонує проведення заходів з навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами (EORE), а також підготовку до конфліктів та захисту (CPP).

EORE: включає заходи, спрямовані на зниження ризику отримання травм від вибухонебезпечних предметів шляхом підвищення обізнаності жінок, дівчат, хлопців і чоловіків з урахуванням ступеню їхньої вразливості, ролей і потреб, а також шляхом сприяння зміни поведінки. Основна діяльність включає поширення інформації та навчання.

CPP: включає діяльність, що дозволяє отримати знання та засоби підвищення здатності захистити себе та зменшити ризик стати жертвою під час збройного конфлікту. Базова інформація, яка надається під час заняття з CPP, включає в себе відомості, як підготуватися до конфлікту (що покласти у тривожну валізку та екстренний рюкзак, як вибрати безпечне укриття), що робити під час атаки (безпечна поза), а також основні поради щодо психосоціальної підтримки.

/Files/images/vv/IMG_0588.jpeg



/Files/images/vv/IMG_0589.jpeg


/Files/images/vv/IMG_0590.jpeg


/Files/images/vv/IMG_0591.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 18

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.